Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »


+ Educació!

  • Anual: 180 €
  • Quadrimestral: 60 €
  • Mensual: 15 €

Vull col·laborar, accés al formulari

BCH

+ Educació

Vols col·laborar amb un projecte educatiu per a infants, joves o dones?

Amb una aportació d'un euro al dia, pots contribuir al manteniment d’un centre d’acolliment d’infants i la formació de joves.

I amb ½ euro diari podràs millorar l’educació i la formació d'infants i dones de barris marginals de Katmandú.

Des de fa més de 18 anys, Amics del Nepal portem a terme diversos projectes en favor dels infants, els joves i les dones. La major part del finançament d’aquests projectes prové de les aportacions regulars de persones que, com a padrins d’aquests infants i joves, contribueixen a la seva manutenció en els centres d’acolliment i a la seva educació en centres escolars privats.

Actualment, aquestes aportacions són insuficients per cobrir la totalitat de les despeses d’aquests centres, ja que el sot de vida al Nepal està pujant i s’ha de fer front a altres despeses  com el manteniment dels centres o el reforç educatiu en horari extraescolar.

També l’alfabetització i formació de dones necessita més suport, ja  que fins ara s’ha finançat amb subvencions públiques i privades però  a causa de la situació actual, només podem garantir la seva continuïtat si seguim el mateix model que l’apadrinament educatiu.

PROJECTE GLOBAL D’INFANTS: Es dóna suport a un centre d’acolliment d’infants, per al seu manteniment, amb una quota de 30 euros/mes.

PROJECTE EDUCATIU D’INFANTS: Es dóna suport al programa educatiu per a infants de famílies amb poc recursos econòmics, amb una quota de 15 euros/mes.

PROJECTE FORMACIÓ DE JOVES: Es dóna suport a la formació de joves que han viscut en centres d’acolliment, mitjançant beques d’estudi, amb una quota de 30 euros/mes.

PROJECTE ALFABETITZACIÓ I FORMACIÓ DE DONES: Es dóna suport al programa d’alfabetització i apoderament de la dona, amb una quota de 15 euros/mes.

Si vols col·laborar amb algun d'aquests projectes, envía'ns un e-mail


Totes les aportacions donen dret a desgravació en la Declaració de Renda. Amics del Nepal fa un certificat de l’aportació anual a tots els donants.


Anar a: Contingut » | Principi de la pàgina »| Navegació principal »