Si té problemes per a visualitzar aquest missatge, accedeixi a la versió online

Apadrinament

Salutació

nenaEns acostem a les festes de Nadal i d'Any nou que, com és tradicional, son unes dates especials dins el nostre calendari en que estrenyem els lligams d'afecte amb aquelles persones que estimem i amb les que ens sentim més vinculades.

Molts de nosaltres també entenem que són moments d'una generositat que no només ens vincula amb les persones del nostre entorn més immediat, sinó que s'amplia cap a altres persones que no coneixem directament, però que sabem ho necessiten.

Des de la nostra associació, que donem suport a persones d'un país llunyà com és el Nepal, us demanem una vegada més la vostra col·laboració i agrair-vos el suport que esteu donant.

I parlant de generositat, us convidem a participar del Concert Solidari de Nadal que hem organitzat per recaptar fons pels projectes de l'Associació i que tindrà lloc el dimecres 23 de desembre, al Conservatori Municipal del Música de Barcelona.

I a tots els que no hi pogueu assitir, demanar-vos que mantingueu la vostra generositat en benefici d'aquelles persones que més ho necessiten.

Que tingueu tots un Bon Nadal i un molt Feliç 2010


Cerquem nous padrins educatius pels infants de Maijubahal

tuitionEl programa d'apadrinament educatiu de nens i nenes del barri de Maijubahal/Kumarigal necessita ampliar-se per poder beneficiar a més infants de famílies del barri amb pocs recursos que necessiten d'una bona escolarització.

Per poder ampliar el nombre de nens i nenes acollits en aquest programa, fem una crida per a que més persones se sumin al programa d'apadrinament escolar pels infants d'aquest barri que tant ho necessiten. Aquest programa educatiu contempla també les classes de reforç extraescolar i nutricional que es dona a tots aquests nens i nenes fora de l'horari escolar.

Al llarg del 2009, el nombre de beneficiaris del reforç extraescolar i nutricional de Maijubahal ha augmentat notablement, fins arribar a prop del centenar d'infants acollits a aquest programa.

+ informació (Programa d'apadrinament educatiu)


Millores als centres d'acolliment

BhimphediLes obres de millora al centre d’acolliment d’Amor Children’s Home, situat a Mahendranagar, a l'extrem occidental del país. La Fundació Francisca Roviralta acaba de concedir un ajut de 6.000 euros que cobriran un 60% del cost total de les obres.

Així mateix, s'estan completant les obres de millora del centre d'acolliment de Bhimphedi, amb la renovació de la cuina i el menjador i la construcció de nous lavabos i dutxes.

Finalment, al centre d'acolliment de Siphal, a Katmandú, on hi ha els nens i nenes que tenen els seus pares a la presó comñint condemna, s'ha pavimentat l'exterior de la cuina i el pavelló d'activitats.

De cara a l'any vinent, està previst la pavimentació de la pista esportiva de Siphal per a la seva utilització al llarg de tot l'any i l'adaptació d'un espai a Bhimphedi com a sala d'estudi i esbarjo pelsl nens i nenes del centre.

+ informació (Programa d'apadrinament complet)

Cooperació

Ajuda'ns a construir la segona planta del centre comunitari de Maijubahal

ConstAquest nou any 2010 ens hem proposat acabar la construcció de l'edifici comunitari del barri de Maijubahal/Kumarigal, a Kathmandú. Fins ara hem aconseguit completar la primera planta, a la que hi traslladarem el centre mèdic d'atenció primària. I ens quedarà per completar la segona planta, que ha de servir per desenvolupar-hi els programes educatius de dones i infants del barri. Per completar l'edifici ens calen encara 22.000 euros. Tu també pots col·laborar-hi!

+ Informació (Centre sociosanitari de Maijubahal)


Ampliaciació de l'alfabetització de dones en l'àmbit rural

KavreAl llarg d'aquest any, el programa d'alfabetització de dones haurà arribat a més de 750 dones de 12 poblacions i barris de la vall de Katmandú. El grau de satisfacció d'aquestes dones és molt elevat.

Així ens ho expliquen el Sergi i el Pere, dos joves voluntaris que s'estaran al Nepal fins el mes de maig, i que a primers de desembre van visitar un dels centres d'alfabetització, el de Kavre, situat a uns 70 Km de Katmandu.

+ Informació (Programa d'alfabetització de dones)

Sensibilització

Concert Solidari de Nadal

concertUn any més, Amics del Nepal hem organitzat un concert solidari de Nadal que tindrà lloc el dimecres, 23 de desembre, a les 19 h a l'Auditori Eduard Toldrà del Conservatori Municipal de Música de Barcelona, amb Les quatre estacions, de Vivaldi, un espectacle familiar de teatre i música de la companyia Atot.

Els beneficis del concert d'aquest any així com les aportacions extraordinàris que es recollin aquest dia es destinaran a sufragar despeses del programa de reforç extraescolar i nutricional del centenar d'infants del barri de Maijubahal que hi estan acollits.

Us animem a venir al concert i a portar la família i els amics! Tots sereu molt benvinguts.

El preu de l'entrada és de 10 euros i els menors de 12 anys de 6 euros.

+ informació (Concert solidari de Nadal)


 Regals solidaris per aquest Nadal

regalsAquest Nadal i Reis regala l'autèntica pashmina del Nepal, feta en un 70% per llana pashmina i un 30% de seda. Les pots obtenir per un molt bon preu i de passada col·laboraràs amb el programa d'alfanetització de dones. N'hi ha de tots els colors.

Preus: mitjana a 50 euros i gran a 70 euros.

Posa't en contacte amb nosaltres per e-mail o al tel 607 545 291 (Cristina)


roviralta  bcn