Si té problemes per a visualitzar aquest missatge, accedeixi a la versió online

Apadrinament

Amigues i amics del Nepal, Namaste!

Després d’uns mesos sense butlletí, reprenem la seva edició de cara a mantenir-vos informats de l’actualitat dels centres, així com de totes aquells projectes i activitats l’associació realitza, tant aquí com al Nepal.

Mantenir un contacte constant amb els nostres socis, padrins i col·laboradors ha estat un dels objectius de treball marcats en l’assemblea general que varem fer divendres passat, 7 de juny. Un dels punts de l’assemblea va ser la renovació de càrrecs de la junta que ha quedat constituïda per: Sofia Massuti, presidenta; Carles Garcia Ribera, vicepresident; Manel Foraster, secretari; Ramon Coderch, tresorer; Josep Carreras, Karl Jahnke, Cristina Morales, Enric Recoder, Stef Sanders, Mònica Sans i Ramon Viladomat, vocals. En l’assemblea es va ratificar també l’acord d’incorporar a Pau Carreño, com a coordinador.


 Nepal is Màgic

newsleter16Aquest darrer mes de maig, ha estat un mes especial al Nepal, ja que hi ha actuat un dels grans artistes de casa nostra com és el Màgic Andreu, amb un programa d’actuacions organitzat per Amics del Nepal. Durant un mes, el màgic ha visitat centres d’acolliment d’infants i escoles, bàsicament de la vall de Katmandú, però també ha actuat en centres penitenciaris, centres de dones o casals de barri. La seva ha estat una experiència excepcional, tant per ell mateix, com també per tots els que han pogut gaudir de les seves actuacions.

+ informació


Estades solidàries estiu 2013

newsleter16Aquest estiu, Amics del Nepal torna a organitzar per segon any, el programa Estades Solidàries al Nepal adreçat a joves majors de 18 anys, que vulguin passar uns dies al Nepal i conèixer més de prop la cultura i la societat nepaleses, i compartint un temps amb els infants de centres d’acolliment.

El programa d’aquest any inclou tres grups: Grup 1: del 17 de juliol al 14 d’agost. Centre Amor Children 's Home. Mahendranagar. Grup 2  del 24 de juliol al 21 d’agost. Centre Bhimphedi Children 's Home. Bhimphedi I grup 3: del 7 d’agost al 3 de setembre també a Bhimphedi. En total seran una vintena els nois i noies que hi participaran aquest any.

+ Informació

Cooperació

Campanya de suport a l’alfabetització de dones

DonacionsAquesta setmana hem iniciat una campanya per aconseguir 2.500 € que ens falten per poder completar el programa d’alfabetització de dones que des de fa sis anys, organitzem a diferents barris i poblacions de la vall de Katmandú.

Enguany, les previsions de finançament públic per aquest programa són molt baixes, pel que hem decidit iniciar aquesta campanya que realitzem a través de la nostra web, i des de la que pots fer aportacions via targeta de crèdit o per Pay pal.

Participar-hi!


Projecte comunitari a Bhimphedi

newsleter16A primers de maig es va completar el projecte de millores en la població de Bhimphedi, realitzat gràcies al suport dels Rotary Clubs de Pollença i Inca (Mallorca) i del Rotary Club International. El projecte va consistir en la realització de diverses obres de millora pel subministrament d’aigua potable a la població de Bhimphedi, amb la construcció de nous dipòsits i canalitzacions, com també en la renovació de l’edifici del dispensari mèdic i la compra d’equipament mèdics i mobiliari.

El projecte es va poder completar amb diverses obres de millora realitzades al centre d’infants – balmandir, de Bhimphedi, amb la compra d’eines per l’hort així com en l’ampliació de la zona dedicada a hort i la compra de noves eines de conreu.

Sensibilització

Concerts solidaris: Fricandó Matiner (RAC 105) i BLAUMUT

newsleter16Aquest mes de juny se’ns acumula la feina, ja que tenim  programats dos concerts per recollir fons pels centres d’acolliment d’infants al Nepal.

El primer serà a la sala Luz de Gas de Barcelona, el dimecres 19 de juny, organitzat pel programa de ràdio Fricandó Matiner de RAC 105.

El segon serà una actuació del grup BLAUMUT acompanyat del grup Sense Sal, a la Sala república del Ritmo, a Cerdanyola del Vallès, el divendres 21 de juny.

Les entrades per ambdós concerts a preus entre 10 i 12 €, es poden adquirir per la web d'Atrapalo.com

newsleter16

Fricandó Matiner (RAC 105)

Luz de Gas, Barcelona, dimecres, 19 de juny 21 h

Entrades 12 €  Compra


BLAUMUT i Sense Sal

República del Ritmo, Cerdanyola del Vallès, divendres, 21 de juny, 21 h

Entrades 10,5 €  Compra

Pots seguir-nos per

Facebook https://www.facebook.com/pages/Amics-Nepal/164055403675081

Twitter: @amicsnepal