Si té problemes per a visualitzar aquest missatge, accedeixi a la versió online

Apadrinament

Benvinguda

butUs donem la benvinguda al butlletí electrònic Namaste, una nova eina de comunicació amb els padrins, socis i col·laboradors de l’Associació Amics del Nepal, amb la qual volem millorar de la informació provinent dels nens apadrinats, els centres d’acolliment i els projectes de cooperació que realitzem.

En aquest butlletí hi trobareu notícies breus,  que de ben segur seran del vostre interès. La voluntat de l’Associació és editar aquest petit butlletí mensualment, al qual us hi podem subscriure a través de la web. Esperem que aquesta iniciativa us acosti encara més a la feina que estem fent a l’Associació amb el vostre suport.


Com van els centres?

La major part dels  nens i nenes van començar el curs 2065-66 a finals de l’estiu. A l’octubre, va tenir lloc la gran celebració del Dashain. Gràcies als padrins es va poder fer un regal individual a tots els nens i nenes apadrinats.

També aquesta tardor s’està realitzant el seguiment de tots els nens i nenes apadrinats, el Monitoring. Aquest curs, tenim 16 nois i noies de diferents centres que estan cursant estudis superiors de Batxillerat.


Els projectes dels padrins

siphalEl pati del centre de Siphal ja està acabat! Ara ja no s’omplirà de fang durant els mesos del monsó i els nens podran seguir jugant.

També s’estan fent obres de millora als centres d’acolliment Amor Children’s Home, situat a Mahendranagar, i al de Bhimpedi.

+ informació

Cooperació

Projectes urbans

centreObres al nou centre comunitari de Maijubahal
Des de que vam implantar els nostres projectes educatius per a nens i dones i el nostre projecte de salut al barri de Maijubahal, l’interès de la comunitat ha anat en augment.

Amb la signatura d’un conveni per ambdues parts, s’ha consolidat un compromís de col·laboració en què la comunitat cedeix uns equipaments municipals per a què Amics del Nepal hi desenvolupi els seus programes i s'ampliïn les infraestructures per a què en el futur es puguin continuar les activitats en un espai públic.

+ informaciódonesPrograma d’alfabetització de dones
Aquest és un programa que Amics del Nepal va iniciar l’any 2006 en veure que els esforços per a l’educació dels nens donaven poc fruit si no es nodria l’entorn familiar de certs valors i hàbits. El que va començar com un pilot, en poc temps s’ha convertit en un dels eixos principals dels projectes que l’associació duu a terme, i a dia d’avui es gestiona des de la nostra pròpia oficina a Katmandú.

+ informació


Projectes rurals

camp salutCamp de Salut a Bhimpedi
El passat mes de setembre, del 16 al 23, l’equip del centre sanitari que Amics del Nepal té a Katmandú va coordinar un camp de salut a Bhimpedi, districte de Makawanpur. En aquest camp de salut es van atendre 523 persones, principalment de ginecologia, tot i que hi també es va donar servei de medicina general.

+ informació

Sensibilització

Nadal

concertConcert solidari de Nadal
Enguany, el concert solidari de Nadal serà el dilluns, 22 de desembre, a les 21 h. al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, al carrer Bruc/València.

El programa inclourà peces de música clàssica, boleros i jazz, a càrrec d’artistes com Moncho, Alfonso Vilallonga, Antoni Olaf-Sabater, Mireia Planas, Eulàlia Nosàs, Lourdes Aymerich i Cristina Morales, entre d’altres, a més de recitació de poemes a càrrec de Carme Sansa i Jordi Boixaderas. Presentarà l’acte, Enric Majó. Durant l’acte es sortejaran diversos regals donats per empreses com Tous, Sol Natural, Tarannà, Sati Art i Nepal Art. No us el perdeu!

+ informaciódiscRegals amb valor afegit
Amb motiu d'aquestes festes, l'Associació ha tret alguns productes perpoder regalar als nostres familiars i amics.

Així tenim des d'una litografia seriada de Perico Pastor, a un lllum fet al Nepal amb paper d'arròs dissneyat per Nacho Tatjer o CD's de música de Nadal de la sala Luz de Gas.

Tots aquests productes els podeu adquirir a través de la nostra web on hi trobareu també + informació


 

 

moritz torrassol bde